Clienți mulțumiți

Serviciul prestat de noi se încheie atunci când beneficiarul este pe deplin mulțumit.


DragosParv
Dragos Parv

   Contactul cu FLORAX CLEANING SERV mi-a restabilit increderea in se poate si la noi: amabilitate, profesionalism, punctualitate, atentie la detalii, daruire fara menajamente si fara frica de efort, empatie cu clientul, disponibilitate la a face acel pas peste aici se termina aria mea de activitate pentru rezolvarea altor probleme ale clientului, oameni tineri care lucreaza cu zambetul pe buze si induc o stare de bine. Si pe care ti-i doresti prieteni.

Rolandsson
Rolandsson
Elena Claudia

   Multumesc FLORAX CLEANING SERV pentru serviciile de calitate oferite ! Profesionalism, promptitudine, calitate si eleganta ... cu adevarat o firma care respecta clientii. Tatal meu a fost foarte multumit si va voi contacta periodic pentru curatenie. Va voi recomanda tuturor prietenilor mei.

Energom
ENERGOM
Pascal Fesneau

   Promptitudinea si profesionalismul sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine colaborarea pe care o avem cu societatea FLORAX CLEANING SERV.Am ales sa lucram cu societatea FLORAX CLEANING SERV pentru serviciile sale de calitate pe care le efectueaza.Recomandam fara ezitare serviciile firmei FLORAX CLEANING SERV tuturor celor ce doresc sa colaboreze cu o societate specializata in domeniu.

Cronoscar
CRONOSCAR
Florin Mihai

   Consideram ca prestatia FLORAX CLEANING SERV se va ridica la un nivel calitativ corespunzator, respectandu-se toate prevederile contractuale.Personalul folosit da dovada de seriozitate, iar materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate.Ca atare, recomandam firma FLORAX CLEANING SERV ca fiind un partener sigur pentru realizarea unor lucrari de calitate si la termenele contractate.

AudioNova
AudioNova
Cronoscar
Energom
VigoHotel
Niko