Despre noi

Florax oferă servicii complete de curățenie pentru apartamente, case și sedii de firme la prețuri imbatabile. Asigurăm curățenia în firmele, casele și apartamentele din Ploiești, București, Câmpina, Sinaia și Bușteni.

Suntem o echipă tânără, dinamică, eficientă care, pe piața de profil am reușit să oferim satisfacția calității serviciilor prestate pentru clienții noștri. Serviciile noastre pot fi adaptate după programul dumneavoastră, fără a vă afecta activitatea zilnică. Ne adresăm atât companiilor care vor să asigure un mediu curat și igienic angajaților, făcându-i astfel mai productivi, cât și persoanelor fizice, pentru că în ziua de azi curățenia a devenit o țintă tot mai greu de atins.

Florax prestează servicii de curățenie cu profesionalism și seriozitate și dispune de personal atent instruit și de încredere, care, cu seriozitate și perseverență face ca activitatea de curățenie să fie una plăcută pentru toți clienții noștri. Prețurile sunt flexibile și avantajoase în funcție de serviciile de curățenie solicitate și forța de muncă necesară pentru a vă transforma locuința într-un loc cald, primitor și plin de ospitalitate. Credem în curățenia perfectă a fiecărui spațiu, într-o stare de bine generată de imaculat, în perfecțiunea detaliului și în capacitatea noastră de a vă aduce zâmbetul pe buze.

Florax răspunde "Prezent" la următoarele servicii pentru case, apartamente, spații comerciale, hale industriale:
• curățenie generală
• curățenie de întreținere
• curățenie după constructor
• curățenie înainte/după evenimente
• călcat, curăţare mochete, covoare, tapițerii, udat/îngrijit plante, curățare garaj/subsol/mansardă, închiriere personal la cerere.

+40 735 311 481