Detoxicolon

Detoxicolon comprimate

DAC.PL Detoxicolon x 60 cpr.

Descrierea produsului Purificare intestinala si detoxifiere Detoxicolon comprimate este un produs natural, cu efecte intense conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal. Formula sa concentrata detoxicolon bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale, completata eficient de mineralul zeolit.

detoxicolon

De ce Detoxicolon? Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate comprimate de ori pe zi, cu de minute inaintea mesei.

detoxicolon

Comprimatele se inghit cu apa. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

DETOXICOLON

Durata unei cure cu Detoxicolon comprimate este de 3 saptamani 21 de zile. Pentru obtinerea unor efecte stabile în timp este importanta reluarea acesteia de ori pe an la schimbarea anotimpurilor. In cazul problemelor intestinale persistente, precum si atunci cand se doreste o foarte buna detoxifiere detoxicolon se vor realiza cure succesive, cu o pauza de 10 zile.

DETOXICOLON (Pulbere)

Contribuie la - eliminarea toxinelor din intestin, este detoxifiant al colonului; - eliminarea florei de putrefactie si de fermentatie din intestin; - cresterea senzatiei de satietate — fibrele vegetale se dilata in tractul digestiv, reducand pofta de mancare; - armonizarea greutatii corporale, putand fi detoxicolon ca detoxicolon in curele de slabire; - protectia mucoasei gastroduodenale, fiind un pansament gastroduodenal; - reducerea absorbtiei glucidelor, colesterolului si trigliceridelor din intestin; - accelerarea tranzitului intestinal.

Contrandicatii afectiuni inflamatorii grave ale intestinului colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, colon iritabil, apendicita acutasarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Descriere produs Detalii Purificare intestinală și detoxifiere. Formulă sa originală, concentrată, se bazează pe acțiunea sinergica a 15 plante medicinale, completată eficient de mineralul zeolit. Mod de administrare: Adulți: lingurițe pe zi grame.

Precautii Observatii:In cazul aparitiei reactiilor alergice se recomanda intreruperea administrarii. In cazul aparitiei unor efecte adverse cu manifestari gastrointestinale detoxicolon abdominal, crampe, diaree se reduce doza administrata pana la disparitia simptomelor.

detoxicolon

Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care rectal cancer urinary symptoms sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă.

  1. Detoxicolon pulbere este un produs natural conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal.
  2. Ceea ce arată ca negii genitali
  3. DETOXICOLON (Pulbere)

Despre noi.

Mai multe despre acest subiect